Premierul Dacian Cioloș nu a confirmat în discuția de marți cu liderul PSD Liviu Dragnea faptul că acceptă propunerile de prorogare pentru un an a unor prevederi din Codul fiscal, precizează Executivul într-un comunicat transmis AGERPRES.

"În cadrul discuției telefonice cu domnul Liviu Dragnea, premierul Dacian Cioloș nu a confirmat că acceptă propunerile de prorogare pentru un an a unor prevederi din Codul fiscal. Prim-ministrul a precizat că ia notă și analizează această propunere, dar trebuie avute în vedere mai multe aspecte legale și de oportunitate ale deciziei", arată sursa citată.

De asemenea, premierul Dacian Cioloș se așteaptă ca PSD să își îndeplinească promisiunile făcute înainte de alegeri, se menționează în comunicat.

Integral pe AgerpresComentarii

vali tov craioveanu, in haos este creierul tau de pitbull psd-ist. vinovat de starea in care esti, mai mult ca sigur sunt " specialistii in stiri" de la haznaua3.ditai manajeru, pacat de tine

14 decembrie 2016 11:57

Puscariasul Dragnea sa nu accepti Ciolos,,nu uita ca puscariasul Dragnea,a pus postaci platiti sa te atace peste tot ,ca esti omul lui Soros sau esti vandut pt UE,,,bagal in cacat pe puscarias acum ,,sa vedem cati prosti din tara a pus botul la minciunile lui,,,,,mareste salariile tu acum sa vedem de unde o sa aibe bani sa le de-a,,asa cum a facut javra imputita penala Ponta in ultima zi de guvern,,,,

13 decembrie 2016 20:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.