O echipă formată din 26 de muncitori din localitatea Aluniș, județul Mureș, și un sculptor din orașul Avrig, județul Sibiu, au reușit să finalizeze marți construcția singurului hotel de gheață din România, situat la 2.034 metri altitudine în Munții Făgăraș, la Bâlea Lac. Echipa a lucrat zilnic, timp de trei săptămâni, în condiții extreme de iarnă, au anunțat reprezentanții hotelului, printr-un comunicat de presă remis AGERPRES.

"Cel de-al 12-lea hotel de gheață de la Bâlea Lac este gata! Echipa de muncitori condusă de Atilla Varga, împreună cu sculptorul avrigean Dumitru Moscu, au reușit și anul acesta să construiască singurul hotel de gheață de pe teritoriul României în doar trei săptămâni!", se arată în comunicat.

Integral pe AgerpresComentarii

"OAMENII DE STIINTA AVERTIZEAZA": Buna seara! Suntem un "group" de ECO-ESCROCI-GLOBALI si dorim sa va avertizam ca zapada si gheatza AU DISPARUT DEJA de la latitudinile voastre (asemenea ghetzarilor din Volta Superioara si Honduras, n.n.) si ca "ÎNCALZIREA-GLOABELOR" o sa va topeasca hotelul în 5 secunde, daca da un soare de-ala de iulie la noapte!!! Cu respect, OSA (entitate virtuala "generata" de "Green Report" - terminalul propagandistic local al ECO-MAFIEI, n.n.)

20 decembrie 2016 18:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.