Plină de entuziasm după discursul Regelui Mihai, din Parlamentul României, Andreea Raicu a ținut să ne împărtășească impresiile pe blogul personal. Sub titlul "Discursul Regelui Mihai. Ce lecţie!!!", textul postat marți seară a atras atenția nu atât prin valoarea ideilor, cât, mai degrabă, din cauza unor scăpări gramaticale.

Prezentatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", de la B1Tv, a remarcat că diva a scris "suptil" în loc de "subtil". "O greşeală care se face în clasa a III-a spre a IV-a", a spus acesta.

"Blogul Andreei Raicu nu este citit de un intelectual aşa că marile gafe nu s-au modificat. A scris 'Majestatea sa', cu 's' mic. Bine că nu a scris 'Majestatea s-a'", a conchis prezentatorul.

Integral pe CotidianulComentarii

Hamlet Si cine e Banciu ma rog? Academicianul limbist al televiziunilor? Scuzati, lingvist am vrut sa zic.

28 octombrie 2011 13:49

lavinia Draga de ea, de ce sunteti rai, diva se gandea in acel moment la supt..., ce este rau in asta?! Lasati fata in pace, e tanara si are dreptul sa puna boticul.

27 octombrie 2011 9:18

LIliana Dragi cititori, credeti ca daca apare pe sticla domnisoare este si suficient de titrata?! Multe la numar, vedete peste noapte. Faptul ca a scris cu s mic, nu/i bai, ce acest domn care ne-a tradat este Dumnezeu. A trait bine si linistit, in timp ce noi ne-am chinuit. Cei care i-au facilitat venirea au gresit.

27 octombrie 2011 9:09

ana Ajunge ca-i frumoasa si botoasa. Nu-i mai cereti sa stie si ortografie, este prea mult de la una si aceeasi persoana.

26 octombrie 2011 19:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.