Sistemul energetic al României a fost pe punctul să intre în avarie din cauza viscolului întrucât nu există stocuri suficiente de cărbune, a declarat, joi, președintele Comisiei pentru industrii și servicii din Camera Deputaților, Iulian Iancu, citat de Agerpres.

Situația de avarie a fost evitată întrucât viscolul a încetat și a venit weekend-ul, când consumul de energie se reduce.

Iulian Iancu a fost întrebat de ziariști care este cauza prețurilor uriașe din aceste zile de pe bursa de energie, care au ajuns la 600 de lei pe MWh, de două ori mai mari față de începutul anului.

Integral pe România LiberăComentarii

Bine, dar dupa NEUTRALIZAREAn & LICHIDAREA grupurilor ECO-CRIMEI ORGANIZATE, respectiv dupa înculparea & capturarea ASASINILOR care vor sa ne "DE-CARBONIZEZE" (adica sa ne omoare, n.m.) si a acolitilor lor din PR, care MINTEAU ca ECO-PORCII ca "dispare zapada" si ca "iernile au sa fie din ce în ce mai blânde", atunci situatia se va remedia si stocurile de carbune vor fi refacute, nu?! Cu respect, euro-Paulus

26 ianuarie 2017 22:47

EU, EU STIU "care este cauza prețurilor uriașe"!!! Ei bine, cauza " prețurilor uriașe este ... "ABSORPTIA" de "FONDURI" de EURO-SPAGA, în scopul DISTRUGERII SISTEMULUI ENERGETIC NATIONAL si înlocuirii lui cu "regenerabile", ca sa "salvam" diverse planete ale "noastre" de la "ÎNCALZIREA-GLOABELOR" - si eco-ESCROCHERIA ASTA COSTA SCUMP !!!

26 ianuarie 2017 22:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.