Motivul pentru care jurnalista Cristina Verona şi-a ucis mama iar apoi s-a spânzurat de un calorifer rămâne învăluit în mister. Nu a lăsat niciun bilet de „adio" şi nimic din comportamentul său nu anticipa că femeia va recurge la asemenea gest. Anchetatorii speră să găsească un indiciu în acest sens în calculatorul ridicat din locuinţa unde s-a produs tragedia, din Cartierul Primăverii, susţine RING. Până în prezent, autorităţile implicate în acest caz, citate de MEDIAFAX, susţin că, din datele adunate atât de procurori cât şi de poliţişti şi legişti, unica ipoteză care „rămâne în picioare“ este cea a omorului urmat de suicid.

Mai mulţi apropiaţi ai Cristinei Verona, citaţi de GÂNDUL, au declarat că femeia avea crize de depresie, acesta fiind unul dintre motivele pentru care mama sa, Elena Pârvulescu (77 de ani), venise să locuiască împreună cu ea, în apartamentul din cartierul Primăverii. Şi ANTENA3 susţine că femeia se confrunta cu probleme financiare şi frecvent avea accese de furie. Cu toate acestea CURENTUL afirmă că în acest caz că nu există acte care să demonstreze faptul că femeia avea probleme psihice.

CLICK a identificat 6 mistere în „crima din Primăverii“, printre care şi faptul că ziarista anunţase că are un nou iubit dar pe care nimeni nu îl cunoaşte. Cu doar o zi sau două înainte să moară, Cristina şi-a modificat descrierea de pe Facebook din „singură" în „într-o relaţie“. Şi tot referitor la viaţa sentimentală a jurnalistei, ADEVĂRUL susţine că aceasta „era obsedată de bărbaţi“, şi afirmă că a avut la un moment dat o relaţie de câteva luni cu un bărbat din Arabia Saudită. Dar, în aceeaşi perioadă, Cristina ar fi avut şi alte relaţii sexuale, iar iubitul ei arab a aflat de acest lucru iar apropiaţii femeii, citaţi de CLICK spun că despărţirea dintre cei doi a avut loc cu scandal.

Ultima parte a vieţii ei seamănă, după cum remarcă EVENIMENTUL ZILEI, cu cea a Mădălinei Manole,şi susţine că eşecurile au împins-o la sinucidere pe Cristina Verona.Fosta jurnalistă era revoltată că nu era apreciată la adevărata ei valoare, iar cei care au cunoscut-o sau au lucrat cu ea dezvăluie amănunte care arată că specialista în PR trăia, în ultima vreme, drama unei neîmpliniri profesionale. De asemenea, mai afirmă EVENIMENTUL ZILEI, ea era din ce în ce mai afectată că, odată cu înaintarea în vârstă, nu se simţea împlinită, nici profesional şi nici familial. Specialiştii în resurse umane sunt de părere că neîmplinirile repetate pot conduce la o stare de panică iar aceasta poate duce la crimă sau la sinucidere. Sau la ambele.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.