În acest weekend (24-26 martie), postul de televiziune Eurosport va transmite prima cursă din calendarul de MotoGP. Disputată în nocturnă, pe circuitul Losail International Circuit, competiţia din Qatar este prima din cele 18 curse de MotoGP din acest an.
Eurosport va transmite peste 250 de ore live din circuitul MotoGP, de-a lungul întregului sezon 2017. Mai mult, echipa română de la Eurosport va comenta de la faţa locului etapele din Qatar, Franţa (Le Mans), Olanda (TT Circuit Assen), Germania (Sachsenring), Republica Ceha (Automotodrom Brno) şi Spania (Comunitat Valenciana - Ricardo Tormo).

Comentatorii transmisiunilor de MotoGP pentru etapa din Qatar vor fi Alexandru Cocu, fost jurnalist si specialist în sporturi cu motor, şi Ionuţ Mistode, fost motociclist de performanţă, primul român care a obţinut puncte în World Endurance FIM Cup şi a concurat în competiţia de motociclism din Franţa „Bol d’Or 24 hours”. Eurosport a anunţat la finalul anului trecut preluarea drepturilor pentru transmisiunile în direct ale tuturor etapelor, la toate cele trei clase, MotoGP™, Moto2™ şi Moto3™, inclusiv sesiunile de antrenamente libere de vineri, sesiunile de calificări de sâmbătă şi cursele de duminică.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.