Actrița Maia Morgenstern își serbează azi, 1 mai, ziua de naștere. Ea a împlinit 55 de ani, dar a mărturisit că nu este dezamăgită de trecerea timpului și că „fiecare vârstă e frumoasă și trebuie asumată”.

Faptul că aniversarea zilei sale de naștere a coincis mereu cu Ziua Internațională a Muncii a avut și efecte mai puțin plăcute asupra artistei, însă totul se recumă la cum privești lucrurile, lasă actrița de înțeles: „Pe mine m-a afectat această sărbătoare care cade de ziua mea de naştere în sensul că nu puteam duce bomboane la şcoală, fiind o zi liberă. Era singura mea supărare. În rest, întotdeauna, am petrecut frumos de ziua mea, am aşteptat oaspeţi cu mare drag de ziua mea“, a povestit Maia Morgenstern într-un interviu pentru Adevărul.

Actrița a vorbit și despre semnificația acestei zile, pe nedrept criticată și atribuită unui context neadecvat: „1 Mai nu e o sărbătoare comunistă, ci una socialistă, care se sărbătoreşte în toată lumea“. „1 mai a devenit Ziua Internaţională a Muncii. În majoritatea ţărilor vest-europene, ziua de 1 Mai este zi liberă. Am respectat, întotdeauna, sărbătoarea de 1 Mai.“

Integral pe Click!Comentarii

mircea asta din poza nu e fosta colega da clasa cu Lucia Sturza?????

1 mai 2017 16:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.