Bărbatul care i-a tăiat coarda de susţinere a unui alpinist utilitar, care lucra la izolarea unui bloc, a fost arestat pentru tentativă de omor, joi, de Tribunalul Bucureşti, care a admis propunerea procurorilor Secţiei de Umrire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului instanţei supreme.

"În continuarea cercetărilor în cauza privind incidentul petrecut, sâmbătă, 22 octombrie, în municipiul Constanţa, când un alpinist utilitar a fost grav rănit ca urmare a faptului că inculpatul Costel Stoian i-a tăiat coarda de siguranţă, procurorii au dispus în cursul zilei de miercuri, reţinerea acestuia pentru 24 de ore. Totodată, procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică l-au prezentat, joi, pe inculpat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor", informează Ministerul Public.

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului Stoian Costel, pentru o perioadă de 29 de zile.

Luni, cauza a fost preluată, prin rezoluţia Procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea soluţionării cu celeritate.
Integral pe GândulComentarii

Oliver Moroianu Eu am fost acolo pe 22 cind s-a executat . Alpinistul l-a agrseat verbal pe mos si-a bagat puuuuuuuuuuuuula in tot neamul lui pina a fiert . E si normal ce a facut mosul , poate si eu faceam la fel . Asta e situatia puneti-va in locul lui Stoian . Firmele astea de alpinisti sunt niste cacialmale

28 octombrie 2011 17:13

pensionar MA MIR CA SE ASTEAPT ATATA PANA LA ARESTARE.DAR CARE TAIE PENSIILE, SALARIILE A MILIOANE DE OAMENI, CE PATESTE????????????????????

28 octombrie 2011 15:30

Maria In sfirsit !!!!!Trebuia de atunci sa fie incarcerat nemernicul.

28 octombrie 2011 14:45

Mult le-a mai luat Trebuia arestat in prima clipa cand nenorocitul a taiat coarda; Cum naiba sa nu-si dea seama ca putea omora un om ?? CHIAr a vrut sa-l omoare ca sa dea o lectie ca el e stapan pe exteriorul blocului sau. Acum sa stea sa se gandeasca la zidurile puscariei.

27 octombrie 2011 18:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.