Președintele american Donald Trump a atacat din nou duminică mijloacele de informare în masă, pe care le-a numit "false", pentru că-l "disprețuiesc" pe fiul său cel mare Donald Trump Jr. în felul în care reflectă scandalul privind implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA de anul trecut, transmite EFE.

"Hillary Clinton poate obține ilegal întrebările dezbaterii și poate șterge 33.000 de e-mailuri, însă fiul meu Don este disprețuit de presa falsă?", a scris Trump pe contul său de Twitter. "Cu toate sursele lor false și neidentificate, cu relatările lor părtinitoare și chiar frauduloase, presa falsă DEFORMEAZĂ DEMOCRAȚIA în țara noastră!", a continuat el.

Integral pe AgerpresComentarii

Precizare: să știți că și în țara ... Dvs., stimați cititori ai noștri (stimați consumatori de MEDIA-BAȘINI marca ”Agerpres”, n.red.) ”presa falsă DEFORMEAZĂ DEMOCRAȚIA” - mai precis: în cap cu noi, carele vă mărturisim cinstit că ne băgăm EURO-Poolla-TTIP în ea de ”democrație”, precum și & în ... Dvs., n.red.)!!! Cu respect, ”Noul” Ager-Poolla-Press

16 iulie 2017 23:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.