O creștere a temperaturilor din Europa de Sud – denumită ”valul de căldură Lucifer” – a provocat o serie de decese în ultimele săptămâni. Acest lucru ar putea fi un semn despre cum vor decurge lucrurile în viitor, potrivit noilor cercetări.

Un nou raport comandat și finanțat de Comisia Europeană (CE) a constatat că peste 150.000 de persoane ar putea muri în fiecare an în Europa din cauza condițiilor meteorologice extreme până în 2100, dacă nu se va găsi o soluție la schimbările climatice.

Raportul arată că majoritatea acestor decese vor fi cauzate de valurile de căldură, deși și alte evenimente meteorologice extreme, cum ar fi gerurile, inundațiile și vânturile, vor avea de asemenea de suferit.

Creșterea populației și urbanizarea ar trebui să contribuie la creșterea masivă a deceselor, însă principalul factor va fi schimbările climatice.

Integral pe Green ReportComentarii

v Unde e Paulus ca sa il fut in cur pana i se ilumineaza bucile?

20 august 2017 0:47

Gheorghe Calin Mai dute bai in pula cu iluminatii tai cu tot. Orasele subterane construite de iluminati exista numai in inchipuirea ta si a idiotilor care pun botul la stirile de senzatie incredibile de pe you tube, unde sunt prezentate secrete pe care nu le stie nimeni, cu exceptia ta si a cretinilor care au creat acele stiri, nu e asa? Ia recita tu aici niste lozinci incredibile cu teoriile lor si mai incredibile despre oculta mondiala colorata in roz sau in roz bombon, dar ilumineaza-ne si pe noi cu opaitul cunoasterii tale largita excesiv. Sau expune o teorie mai credibila despre sclavii si stapanii iluminati ai sclavilor din toate tarile lumii, unde stapanii aia putini fac si desfac masoneriile iluminate cu lumanarea idioteniei. Acum o sa te fut in cur pana se ilumineaza si el.

20 august 2017 0:37

Nu mai e incalzire globala? Schimbarile climatice vor insemna mai degraba o viitoare era glaciara, care va duce la o veritabila extinctie a speciei umane. Cine nu va avea un loc asigurat in orasele subterane construite deja de iluminati, adio si-un praz verde! Chiar si preafericitii adepti ai lui Satanail vor fi nevoiti sa duca o viata de sobolani si o sa-si roada cozile intre ei. Pana la urma, tot niste sarantoci, obisnuiti cu greutatile si cu munca, se vor salgarda in niste nishe naturale favorabile si vor relua, poate, ciclul „out of Africa” pentru a repopula Terra.

15 august 2017 13:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.