Dublul asasinat care a avut loc joi seara la Târgoviște are cel puțin doi autori, iar aceștia erau cunoscuți de victime, a declarat Dan Antonescu, specialist criminolog, citat de Digi 24.

Dan Antonescu susține că, în mod cert, consilierul local şi angajatul său nu au murit în urma unui simplu accident de vânătoare.

"Este o anchetă extrem de dificilă. Eu am convingerea că este o crimă comisă de un cunoscut, sau cel puțin... Eu zic că sunt doi. Din ce știu sunt două răni, două plăgi, produse prin împușcare la fiecare victimă. Pușca are două țevi. Ca să tragi al doilea foc înseamnă că ai scos tuburile și ai băgat alte cartușe, ori ai făcut manevra asta. I-ai executat după ce i-ai rănit, un foc către unul, un foc către al doilea, a scos tuburile, le-a pus în buzunar, dacă le-a aruncat e grozav. Dacă le-a pus în buzunar este încă o piedică în calea anchetei și după care a reîncărcat arma cu încă alte două cartușe și a mai tras asupra victimelor încă un foc. Puțin probabil să facă acest lucru, posibil să fie un al doilea autor", a explicat Antonescu.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.