Preşedintele Traian Băsescu a sosit, sâmbătă dimineaţa, la Catedrala Ortodoxă din Sibiu, unde va participa la slujba de canonizare a mitropolitului Andrei Şaguna, relatează corespondentul AGERPRES.

La intrarea în catedrală, şeful statului a fost întâmpinat de ministrul Economiei, Ion Ariton, liderul organizaţiei judeţene a PDL Sibiu.

Liderul PSD, Victor Ponta şi primarul Sibiului, Klaus Iohannis sunt prezenţi, de asemenea, la eveniment.

Peste 12.000 de credincioşi s-au închinat, până sâmbătă dimineaţa, la moaştele Sf. Andrei, depuse la Catedrala Ortodoxă din Sibiu, cu prilejul canonizării mitropolitului Şaguna. A

Integral pe Agerpres



Comentarii

petro va rog sa fim limpezi la creeer si sa deliram corect nu sub influenta aburelilor de toamna ca efectele sant nocive de ambele parti ., schimbarile dezinfecteaza societatea.,.respectarea constitutiei un singur mandat si rotatia ca altfell se invata cu puterea si devin dictatori ori revolutia a vrut schimbarea nu perpetuarea .,

30 octombrie 2011 11:13

Ca de obicei ! Prezidentul participă la canonizarea lui Șaguna. E întâmpinat la intrare de șeful PDL Sibiu. Mai bine ar canoniza PDL-ul, adică Pe De Lături, unde cuvântul lături nu înseamnă spre lateral, ci lături dar lăturile din troaca purcelului adult. Canonizarea lăturilor ! De la care lături derivă mișcarea populară, precum și alte fâțâieli și mișcări scornite ca să fure votul proștilor, care proști or mai fi rămas proști. Pentru că cel mai probabil fraierii s-au trezit că au pus ștampila pe căcatul portocaliu iar acum s-au cam deșteptat dar e cam târziu, însă nu foarte târziu deoarece la anul sunt din nou alegeri generale legislative. Poate se va trezi cumva națiunea română din toată brambureala și va schimba sistemul bolnav actual, precum și să scurteze cumva durata mandatului președintelui prelungit aiurea printr-o tâmpenie legalizată. Dar oare Orbul din Brăila s-a trezit ? Să sperăm că Da !

30 octombrie 2011 8:37

maryus jegosul de Basescu si cu adunatura de porcine imbuibate de popi au murdarit frumusetea Sibiului prin prezenta lor imputita.vedea-i-as moaste pe toate javrele portocalii,in frunte cu preaimbalsamatul cu trascau Basescu!!

30 octombrie 2011 1:01

Plici daciana, minti de ingheata apele ! De ce nu vorbesti de bombonel, severin, Mitrea si toti ceilalti din PSD care au furat de-au stins ? Chestia cu flota este pentru tampiti. Nu a vandut-o Base ci Vacaroiu si ceilalti de "sus" de la pesedea care au semnat documentele. Oricum acele nave nu mai puteau fi folosite la transport, deoarece necesitau reparatii capitale care ar fi costat enorm si de aceea au fost vandute. da exemple concrete daca ai, nu aiureli, tra-la-la, ca astfel se vede ca esti doar o vaca cu ochii mari, ca nevasta lui Ponta.

30 octombrie 2011 0:43

daciana pentru necunoscuta,,-intr-adevar esti in necunoastere privind averea lui base-dictatorul-stiai ca a vandut flota Romaniei,ca si-a aprobat o vila in Bucuresti cand era primar,ca fetele lui isi cumpara vile si apartamente ..din banii cui ? ca a participa in biserica nu-i nimic ,dar a tine el un discurs in casa domnului e mare blasfemie femeie !

29 octombrie 2011 23:14

mot .....ecaterina varga luptatoare pt. drepturile romanilor din apuseni a fodt tradata si predata autoritatilor ...de cine?...de sfantul .. andrei!!!!!?

29 octombrie 2011 16:22

boc ...rusine pf daniel ....

29 octombrie 2011 16:03

necunoscuta Cine s-ar fi gandit vreodata ca in R vor apare milionarii in euro,cum cresc ciupercile dupa ploaie ? Si daca astia,care s-au imbogatit in 20 de ani,au voie sa intre in biserica si ii credeti,de ce n-ar avea voie Base si familia sa ,sa intre ?Chiar daca ar trai in lux,ceea ce nu cre !(vad ca nu e pe lista celor 300 de milionari din R). Haideti sa fim corecti,nepatimasi si impartinici ! sa vedem cu ochii adevarului,realitatea. NU Basescu ne-a saracit ! Catati-i pe cei care ne-au furat in partea cealalta a opozitie ! Si D-zeu sa ne ajute pe toti,cei sinceri si onesti !

29 octombrie 2011 14:10

Adrian Se pare ca Il Presidente a "dat pe Google"si astfel a aflat de personalitatea si activitatea lui Andrei Saguna ca altfel de unde sa stie el asa ceva?

29 octombrie 2011 13:19

mariana Ce cauta un ateu convins in biserica, nu are frica de Dumnezeu? Sper sa fie rasplatita asa cum rasplatesteste el pe nenorocitii de romani. Nu am auzit sa fie criza la tabieturile sale sau a familiei dumealui, din contra traiesc in lux si fericire. Asa sa-i ajute Dumnezeu!

29 octombrie 2011 13:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.