Pentru cei care nu și-au făcut deja rezervările la schi, Capital a strâns unele dintre cele mai bune oferte turistice ale diferitelor regiuni austriece pentru acest sezon.

Pârti fără număr, sporturi de iarnă, calitate excepțională, facilități de spa și relaxare la care se adaugă un peisaj desprins din cărți. Aceasta este Austria în câteva cuvinte. Este, de altfel, unul dintre locurile preferate ale românilor pentru vacanța de iarnă.


În loc de snitzele și strudele cu mere, de ziua Austriei, oficiul de turism al țării – Austria Incoming -, a pregătit oferte speciale pentru români. Spre exemplu, un pachet pentru două persoane de șapte zile la hoteluri cu mic dejun inclus, în regiunea Zell am See Kaprun, pornește de la 370 de euro. Prețul include ski passul pentru acces la lifturi și telescaune timp de șase zile, 50% reduceri la alte servicii de ski, respectiv un discount de 50% pentru o zi de cursuri de schi. Pentru cei care preferă ieșirile de weekend, în regiunea Wiener Alpen, un pachet pentru două persoane, care include două nopți cazare în regim demipensiune, respectiv o zi de servicii wellness și o sticlă de vin, costă 288 de euro.
Regiunea Mostviertel oferă pachete speciale în extra-sezon (până în 21 decembrie și din 26 marie până la finalul sezonului de schi) la prețuri de 176 de euro pentru trei zile, inclusiv ski passul.


Cine vrea să meargă în Austria până pe 8 ianuarie poate opta pentru oferta hotelului Zum Kastell, clasificat la trei stele și situat în regiunea Burgenland. Unitatea este foarte aproape de băile termale ale zonei la care vor primi 20% reducere la tariful de intrare, iar pentru 163 de euro turistul beneficiază de patru nopți de cazare cu demipensiune, respectiv o călătorie cu trăsura prin împrejurimi.
Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.