FC Bihor a pierdut meciul de la Turda, prima victorie pentru echipa adversa din acest sezon, desi a evoluat mai mult de 60 de minute cu un om in plus. Golul victoriei turdene a fost marcat de portarul Pampea, din penalty.FC Bihor se deplasa la Turda pentru a da piept cu o formatie ranita, cu o formatie care nu cunoscuse gustul victoriei in primele 10 etape ale ligii secunde. Cu nume interesante in lot, turdenii cautau primul succes in fata celor de la FC Bihor, o echipa de mijlocul clasamentului in acest sezon.

Ambitia turdenilor a putut fi observata inca din startul partidei, cand una din primele sarje ofensive au fost transformate in gol. Atunci, un sut al lui Cristian de la 20 de metri a fost scapat in fata de Pogacsics, iar experimentatul Tilinca a fost pe faza si a introdus balonul in poarta. Problemele apar insa imediat pentru turdeni, care se vad obligati sa evolueze cu un jucator in minus din minutul 26, dupa ce Straut vede „rosu” in fata ochilor, pentru cumul de cartonase galbene, ultima sanctiune venind in urma unei simulari. Imediat, bihorenii se arunca in atac, insa nu gasesc drumul spre gol, fundasii centrali Malinic si Musca ratand din careul mic in urma unor faze fixe. Asadar, la pauza scorul era 1-0 in favoarea turdenilor, insa repriza secunda se anunta una „fierbinte” la poarta veteranului Pampea.

Surprinzator, turdenii reusesc sa mentina un ritm bun si in partea secunda, ratand sanse bune prin Tilinca si David. De partea cealalta, bihorenii dau o replica palida, se apropie si ei de poarta lui Pampea, insa Diarra si Selagea nu sunt inspirati din pozitii bune. Reduta turdeana cade in cele din urma in minutul 80, cand Pampea iese gresit pe o centrare a lui Oltean, iar Birtalan reia cu calm in poarta gazda. Cand totul parea terminat, turdenii obtin un penalty pentru un fault la Tarca, iar portarul Pampea inscrie, invingand astfel echipa bihoreana in minutul 90!

Gazdele obtin astfel prima victorie a sezonului, dar raman pe ultima pozitie in acest sezon, in timp ce bihorenii cad pe locul 10, cu doar 13 puncte in 11 etape.

Ariesul Turda – FC Bihor 2-1 (Tilinca `7, Pampea `90 – pen. / Birtalan `80)

Ariesul Turda: Pampea - Ţârca, Bier, Timar, Tegzeş- Daouda, R. Cristian,C. Străuţ, Boroştean - Tilincă, David (’70 V.Pop).

FC Bihor: Pogacsics - Oltean, Malinic (’46 Birtalan), Muscă, Coroian - Diarra, Sfârlea, Florean ('76 Popa), Selagea (’52 Fl.Pop) - Deaconescu, Sorian.

Integral pe Sport365Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.