Finanţatorul FC Steaua Gigi Becali a avut, marţi, o ieşire nervoasă în faţa reşedinţei sale din Aleea Alexandru, rupând notificările venite de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării şi călcând un CD în picioare, apoi a făcut-o "proastă" pe o jurnalistă.

"Astea sunt nişte hârtii de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Toată ziua primesc astea. Eu nu mai ştiu pentru ce le primesc. Eu o rup... Uite Csaba Ferenc - ungur. O să terminăm odată să nu mai conducă ungurii în ţara noastră. Îl al doilea rând asta, Consiliul pentru Combaterea Discriminării este o instituţie satanică. Orice zici e discriminare, dacă zici de biserică e discriminare, orice e discriminare. Eu o rup pe discriminare şi nu ma duc la niciun prioces la ei. Poate să trimită 7000 de amenzi. Şi CD-ul ăstă îl calc în picioare, na! Şi să-mi mai dea o amendă. Le transmit aşa, să-mi trimită în continuare pentru că o să le calc în picioare.
Integral pe ProSportComentarii

Mark Bravo Gigi! Calca-i in picioare!

17 aprilie 2012 21:10

Mark Bravo gigi! Calca-i in picioare!

17 aprilie 2012 21:10

hagi gica hai sictir! ia nu-l mai bagati in seama,sa vedeti cum nu va mai exista acest gibon..

17 aprilie 2012 20:40

NAE panarama asta de cioban este europarlamentar ? este lider de partid ? este conducator de club de fotbal ? zdreanta asta inculta merita doar flegme !

17 aprilie 2012 19:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.