Andreea Raicu şi Tudor Chirilă s-au despărţit, potrivit unui interviu acordat de vedeta Prima TV în cel mai recent număr al revistei „Viva".

«Ţin să confirm acest lucru pentru a evita eventualele speculaţii. Este singurul meu comentariu legat de acest subiect», a declarat Andreea Raicu.

Vedeta în vârstă de 34 de ani a mărturisit că, în plan personal, îşi doreşte să întâlnească pe cineva care să aibă aceleaşi valori morale.

«Îmi doresc să cunosc o persoană care să împărtăşească aceleaşi valori ca acelea care mă conduc pe mine în viaţă: respect, încredere şi corectitudine, un om cu care să pot întemeia o familie, cu tot ceea ce înseamnă ea», a adăugat prezentatoarea emisiunii „Miss Fata de la ţară", de la Prima TV.

În interviul acordat revistei „Viva" Andreea a mai vorbit şi despre recentele probleme de sănătate. «În urma unor dureri, am descoperit că am câteva hernii de disc care m-au scos complet din funcţiune. Timp de două săptămâni am trăit un coşmar din care am crezut că nu am să mă mai trezesc. Două săptămâni de dureri absolut cumplite, cum nu credeam că există, în care am fost nevoită să depind mereu de cineva pentru treburile de strictă necesitate: mers la spital pentru tratamente sau stat în casă», a povestit vedeta.

Andreea Raicu şi Tudor Chirilă au devenit un cuplu în 2006 şi, cu toate că pesimiştii nu le dădeau prea multe şanse împreună, relaţia lor a durat doi ani de zile.

Foarte discreţi în privinţa vieţii personale, cei doi au fost surprinşi din nou împreună, de paparazzi, în vara anului trecut, dar nu au făcut niciun comentariu pe tema împăcării, conform adevarul.ro

Integral pe Click!Comentarii

cavbtm P1VVud gfeqovjoojwc, [url=http://wvqxmsfvyczf.com/]wvqxmsfvyczf[/url], [link=http://ogceokqqocxl.com/]ogceokqqocxl[/link], http://ummgbwrqegwk.com/

16 aprilie 2012 13:15

orwygolvys MXTOPN mzadoswfbxnb

17 februarie 2012 19:37

lcksasancm kYPaKM , [url=http://cbeebcvdcfkf.com/]cbeebcvdcfkf[/url], [link=http://peovmxatdzom.com/]peovmxatdzom[/link], http://wsugloyrrtet.com/

17 februarie 2012 11:13

sxamwwwi 5qEh6N hkybzvqzqjxb

16 februarie 2012 13:07

Irene Knowledge wants to be free, just like these atricels!

15 februarie 2012 22:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.