Mişcare de forţă a preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful statului a făcut anunţul în ură cu câteva momente. Acesta a anunţat că vrea o dezbatere publică în privinţa proiectului de ţară. Chiar dacă nu a spus-o, această dezbatere poate însemna chiar şi un referendum.

Mişcare de forţă a preşedintelui Klaus Iohannis. Şeful statului a făcut anunţul în ură cu câteva momente. Acesta a anunţat că vrea o dezbatere publică în privinţa proiectului de ţară. Chiar dacă nu a spus-o, această dezbatere poate însemna chiar şi un referendum. Afirmaţia a fost făcută în faţa oamenilor de afaceri pe care i-a îndemnat să se implice cât mai mult în proiectul de ţară.

Integral pe România LiberăComentarii

Viorel Cioarec D-le Presedinte va rog pentru Bunul D-zeu stabiliti odata acest proiect de tara ! - Va mai reamintiti cand ati stabilit declansarea acestei actiuni la nivel national ? Urma sa alcatuiti un colectiv cu persoane representative de la Academie, Guvern, Presedentie, etc. care urma sa creioneze pasii pe care Romania urma sa-i parcurga in anii urmatori, etc. Au trecut multe luni de zile si n-ati mai spus nimic !! - Nu va mai permis multiplele concedii, schiul alpin extreme de frecvent, etc. ?

23 martie 2018 16:45

Vreți proiect de țară? Bine, e foarte bine! Atunci să fie cercetați penal toți politicienii care au avut funcții publice în administrația de stat locală, centrală, guvern și parlament începând din Ianuarie 1990 până-n ziua de azi, indivizi care sunt milionari sau multimilionari, ca să-și dovedească modul cum au făcut averile. Cei care nu pot dovedi modul cum au făcut averile, sau vor avea reclamații dovedite că au solicitat și primit mită, să fie deferiți justiției și condamnați cu executare la mulți ani de pușcărie iar averile lor să fie confiscate la bugetul statului. Ăsta e singurul proiect de țară de care are nevoie România! Punct!

20 martie 2018 23:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.