Partidul Democrat Liberal Bucureşti îi cere primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, să anuleze dispoziţia prin care se permite amplasarea corturilor USL în oraş înainte de începerea campaniei electorale, în caz contrar acesta va fi acţionat în instanţă pentru abuz în serviciu.Potrivit unui comunicat al PDL Bucureşti, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, se foloseşte de funcţia pe care o are de ''o manieră abuzivă şi samavolnică'', ''gestionând atribuţiile pe care le are exclusiv în folosul său şi al alianţei politice în care s-a înregimentat''.

''Concret, acesta a aprobat zilele trecute amplasarea de către USL a unui număr foarte mare de corturi în Bucureşti, branduite cu însemnele USL, la care se strâng semnături pentru candidatura lui Sorin Oprescu la alegerile locale din această vară. Deşi nu s-a intrat încă în campanie electorală, primarul general a permis utilizarea unui asemenea mijloc de comunicare nemijlocită cu electoratul celor din USL. Asta în condiţiile în care atunci când PDL Bucureşti a solicitat să poată amplasa pe corturile de la acţiunea 'Bucureştiul reciclează' sigla partidului a fost refuzat, tocmai pe motiv că nu s-a intrat în perioada de campanie electorală'', susţine PDL Bucureşti.

Integral pe AgerpresComentarii

meri Dar banerele lui Prigoana cu pliciul pot ramane? Cata nesimtire pe individa asta !

24 aprilie 2012 14:46

afara cu javrele ordinare din politica numai benere cu7 chiulangii USL, nu? sa fim seriosi cu partidul ala de gaoace portocalie... care v-a ajunge ca si PNTCD cat mai curand

24 aprilie 2012 13:18

Sulfuroasa Barboasa "Ciocul mic,acum Oprescu e la putere!!"recunoasteti citatul,pedelepre imputite si jegoase ce sunteti?!?

24 aprilie 2012 11:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.