Promisiunile lui Oprescu legate de deschiderea Pasajului Pipera sunt hilare. Edilul azi spunea, mâine se răzgândea.

Săptămâna şi promisiunea. Cam aşa lucrează primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, la cea mai enervantă problemă a traficului din Capitală : Pasajul Pipera.

După ce i-a dus cu zăhărelul ani la rând, Oprescu a dat ochi ieri cu şoferii obosiţi să stea în trafic cu orele. Mai că n-au sărit pe el să-l tragă de urechi.

L-au apostrofat şi l-au ironizat, întrebându-l dacă nu găseşte o foarfecă şi o panglică pe la primărie.
Maidanezi şi pereţi crăpaţi

Inaugurat pe hârtie de cinci ori, pasajul ar fi trebuit să fie deschis, potrivit edilului - şef, acum câteva săptămâni.

N-a fost să fie! Oprescu mai că s-a jurat ieri, sub privirile a lehamite ale bucureştenilor, că noul tronson va fi deschis "în câteva zile". Nu e însă numai problema traficului. Intrat în gura oamenilor care locuiesc în zonă, Sorin Oprescu a fost anunţat că multor locuinţe le-au crăpat pereţii din cauza lucrărilor, ba chiar maidanezii nu găsesc alte locuri de odihnă decât sub pod, spre disperarea
Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

europeanu cititorule,eu n-am citit nimic de prigoana.Eu stiu ca analfabetul de oprescu e un derbedeu si hot.Incet,incet isi dau seama de asta si multi din idiotii care l-au votat.Tu,nu.

25 aprilie 2012 15:02

cititor HAI ,lasati-o moarta.Va-ati angajat in campanie electorala . Si voi vreti manelizarea Bucurestiului cu Prigoana si Bahmuteanca? Cine face ceva la timp in tara asta? Apoi Pasajul e gata de cateva luni.Iarna ...iarna...Enelul si alti franari au pus piciorul ca voi sa scrieti aberatii acum.SUS OPRESCU,JOS LICHELELE.

25 aprilie 2012 13:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.