Gay declarat, prezentatorul TV Mircea Solcanu crede că e mai să fii țigan în România decât homosexual.

Bazându-și afirmația pe un studiu realizat de TNS CSOP România pentru Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, vedeta TV a scris pe contul pesonal de pe Facebook că homosexualii sunt mai discriminați decât rromii.

"31% dintre români afirmă că s-ar simți puțin sau deloc confortabil în preajma unui homosexual, 22% alături de o persoană infectată cu HIV, iar 15% în preajma unui etnic rom, se arată într-un studiu elaborat de TNS CSOP România pentru Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Cred că e mai bine sa fii rrom decât gay în țara noastră și nici nu trebuia să-i spun mamei", a scris Mircea Solcanu pe Facebook.

Integral pe LibertateaComentarii

muci.verzi.pe.paine.semi. Ca sa ma lamuresc si eu, a fi gay e o moda sau o dereglare psihica? Separat, de vre-un tigan gay ati vazut vreo-data? Bine, in afara de Bashescu.

26 aprilie 2012 18:37

Paul Sa se faca atunci tzigan: operatia reprezinta ultima moda în materie de correctitudine politica, rezultatul ei fiind asanumitul "trans-rasial". La baza metodei sta un pigment a carui retzeta e secreta, pachetul de interventii chirurgicale fiind întregit armonios cu lobotomia (obligatorie) si cu o operatie in-estetica de îngrosare a buzelor, de turtire a nasului si de prelungire a mandibulei. Lor li-se adauga implantul de sprâncene artificiale si o pereche de lentile de contact, responsabile pentru privirea tâmp-animalica. În cadrul programului post-operator de reabilitare (daca despre asa ceva mai poate fi vorba!) trans-rasialului i-se preda un curs de maniere elegante (în cadrul noii sale comunitati) si mestesugurile traditionale. Acuma, sa fi si tzigan si si pederast lobotomizat e (în lumea mizerabila pe care binevoim de-o co-populam) un cumul de atuuri, care garanteaza posesorului calitatea de "victima", deschizându-i astfel larga poarta tuturor subventiilor UE imaginabile si mai ales in-imaginabile.

26 aprilie 2012 18:07

TATA DE FAMILIE Nenorocitii de poponari, sunt, in prima faza, pedofili, adica distrug viata unor copii inocenti. In faza, a doua, nenorocitii de poponari, infecteaza cu virusi letali, persoane adulte din familie si anturaj. Deci, orice parinte, care observa pe poponari, dand tarcoale copiilor lor, este indreptatit sa aplice poponarului suturi in koor, pumni in gura, ciomege in scafarlie. Tiganii nu sunt atat de periculosi, precum acesti bolnavi de poponari, lasati in libertate, in societate.

26 aprilie 2012 16:43

lex tiganul e tigan de cand se naste si pana moare. nu il poti schimba, nu-l poti vopsi ca sa il prezinti altceva decat este. nu este alegerea lui sa fie tigan. e tigan si basta. a fi homosexual e o alta chestie. nu tine de origine (nu te nasti gay, te nasti pur si simplu om). devii gay in urma unor alegeri personale, sub influenta mediului in care traiesti, te educi. morala crestina ne prezinta homosexualitatea ca fiind un pacat, ceva pervers care nu are ce cauta intr-o societate normala. sa blamam crestinismul? sa renuntam la invataturile crestinesti de dragul unora sau altora? e simplu: daca te declari a fi crestin trebuie sa fii impotriva homosexualitatii. daca te declari de acord sau devii un adept al homosexualitatii nu te mai poti numi crestin.

26 aprilie 2012 15:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.