Schimbare de ultimă oră în scenariul nunţii regale aşteptate cu nerăbdare în Marea Britanie şi în întreaga lume. Tatăl lui Meghan Markle anunţă că nu-şi va conduce fiica la altar, cum era prevăzut, şi nici nu va lua parte la ceremonie.

Ştirea relatată de un site monden din Statele Unite nu a fost, deocamdată, confirmată de familia regală. În acest timp, presa britanică a publicat programul detaliat al festivităţilor de sâmbătă.Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, urma să-şi conducă fiica la altar, potrivit tradiţiei. El ar fi renunţat, însă, la acest rol de onoare, potrivit site-ului TMZ, după ce presa mondenă a descoperit că el a primit o sumă importantă de bani de la o agenţie de paparazzi pentru a se lăsa pozat chiar şi în timp ce i se luau măsuri pentru costumul de gală. Thomas a anunţat că nu va mai lua parte la nuntă, pentru a nu pune familia regală într-o situaţie neplăcută.

El mai dezvăluie că, acum o săptămână, a suferit un atac de cord. Familia regală nu a confirmat deocamdată ştirea dar a cerut ca Markle să fie tratat cu "înţelegere şi respect, într-o situaţie dificilă".

Programul zilei festive rămâne, deocamdată, neschimbat. Străzile din jurul castelului Windsor vor fi închise încă de la 6 dimineaţa iar unele chiar din seara precedentă. Prinţul Harry şi fratele său, William, care-i este şi cavaler de onoare, vor ajunge pe jos la capelă. Iar conform protocolului, ultima care va sosi va fi chiar regina Elisabeta a Doua.

Între timp, mireasa şi mama sa se vor îndrepta, cu maşina, spre castel iar publicul le va putea saluta. Ceremonia propriu-zisă va începe la ora 12 şi va dura o oră. Va urma procesiunea caleştilor pe străzile din Windsor, care le va permite cetăţenilor să-i ovaţioneze pe tinerii căsătoriţi.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.