Vicepreşedintele PSD Cluj Ilarie Ivan îi solicită ministrului Agriculturii, Valeriu Tabără, măsuri cât mai rapide prin care să fie combătută seceta.

El a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că, în cazul în care nu vor fi luate urgent măsurile necesare, producţia agricolă de anul viitor va fi compromisă.

"După un an agricol foarte bun, a doua parte a verii şi toamna acestui an au fost extrem de secetoase şi oamenii nu pot să are, semănăturile de toamnă nu au răsărit. (...) Solicităm extrem de serios domnului ministru Tabără să gândească un act normativ - realocare de bani pentru subvenţia la energie electrică, subvenţia la apa pentru irigat -, în aşa fel încât măcar parţial să se salveze ce se mai poate salva din producţia anului viitor", a explicat Ilarie Ivan, şef al Departamentului de agricultură al PSD Cluj.
Integral pe AgerpresComentarii

dany alegeri anticipate... ca daca castiga PSA,rusii or sa ne dea apa pe tevi in loc de gaze...

2 august 2012 23:39

Bebe Baloteanu ILAREIE, ILARION DE LA RAION, CUM DE POTI FI ATAT DE GAGA SA CERI CEEA CE STIE INTREAGA NATIUNE? MAI DAR DESTEPTI MAI SUNTETI, VOI PSD-STII CAND PREZENTATI ASTFEL DE PRETENTII I TAMPE, CA DOAR NU VIN DE LA OAMENI DESTEPTI. CE SOLUTIE PROPUI MINTE SECETOASA, CA DOAR TABARA NU ESTE MAFALDA SAU DUMNEZEU SA ADUC APLOAIA. IAR IESIRATI LA RAMPA CU TAMPENII TIP NON/COMUNISTE /

31 octombrie 2011 15:40

if-ist Domnule Ilarie Ivan NU va mai asteptati LA CEVA bun de la acest "ministru"!!!!O SA VEDETI IN URMATOAREA PERIOADA INUNDATII !!!ALUNECARI DE TEREN!!!INMLASTINIRI !!!si asta deoarece ACEST ministru DISTRUGE TOT!!!!a distrus in 1994 intrg sistemul de irigatii si acum distruge IMBUNATATIRILE FUNCIARE si asta deoarece ASTA STIE SA FACA!!!!DISTRUGE CE DRACU o FI INVATAT EL PE Stuidenti NU Stiu CUM crede ca se face agricultura EL?SATOPATI DECLINUL AGRICULTURI si a DOMENIULUI infiintat de ANGHEL SALYGNY IMBUNATIRILE FUNCIARE CER SPRIJIN TUTUROR POLITICIENILOR RATIONALI !!!STOPATI OUG /2011

31 octombrie 2011 13:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.