Abia întoarsă în țară după o riscantă operație chirurgicală la coloană, Andreea Marin vorbește despre problemele ei de sănătate.

Invitată joi, în emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV, fosta "Zână a Surprizelor" a vorbit despre operația pe care a suferit-o în Turcia, la Spitalul Acibadem Istanbul, și a spus că va face tot posibilul să existe și în România un spital ca acela în care se tratează ea.

"M-am operat, a doua zi m-am ridicat din pat și sunt în regulă. Am mai avut câteva operații, dar nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Eu mă duc în Turcia pentru că am căpătat încredere în medicii de acolo. Nu am avut nevoie de nimeni lângă mine la operație. Am fost acolo, m-am operat, iar a doua zi am venit acasă. Sunt fan al clinicii din Turcia. Pur și simplu este o altă lume medicală, este o disciplină pe care mi-aș dori-o și la noi acasă, și voi face tot posibilul să existe un asemenea spital și la noi în țară. Am spus-o și o repet, noi avem medici excepționali aici, însă nu e suficient asta", a spus Andreea Marin.Integral pe LibertateaComentarii

XXL Fara legatura cu problemele de sanatate e bine ca aceasta persoana apare cat mai putin pe ecrane! E falsa!

4 mai 2012 7:05

Paul Asa e, nu strica sa avem si noi un spital specializat în maladiile pitzipoancelor-tv. Motivatie: multe dintre creaturile (broastele râioase) ante-mentionate sunt chiar mai stupide decât AM-B, lobotomizarea / spinalizarea lor impunându-se ca o urgentza absoluta întru asanarea spatiului "public" (defapt a spatiului publicat / mediatizat de omologii lor - descreieratii / spinalizatzii care controleaza presa "libera" din România si din UE).

3 mai 2012 22:55

parere oricat de usoara ar fi o operatie ea prezinta un risc dat fiind faptul ca s eface sub anestezie din care poti sau nu iesi. sa mergi neinsotit.......mi se pare aberant !

3 mai 2012 22:45

eu "Nu am avut nevoie de nimeni lângă mine la operație" Afirmatia este interesanta, mai ales in lipsa unei intrebari cu privire la un posibil insotitor. Un... sot, de exemplu. Un pic de suport moral nu strica nici unui pacient aflat inaintea unei operatii. In cazul de fata, se pare ca sotul vedetei nu a gasit necesar sa isi insoteasca sotia.

3 mai 2012 21:40

cristi Daca stii sa copiezi si sa lipesti un anunt ,atunci poti castiga bani lucrand de acasa pe internet.Tot ceea ce iti trebuie este sa ai un calculator si conexiune la internet.Nu iti trebuie decat 10 minute pe zi ca sa pui un anunt.Daca vreti sa aflati mai multe detalii puteti intra in contact prin email makezura@gmail.com. Se castiga bani in fiecare zi. Sa aveti o zi buna!

3 mai 2012 19:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.