Ministrul de Interne şi şefii Jandarmeriei s-au prezentat marţi la Comisia de Apărare a Camerei Deputaţilor cu un unic scop: să-şi bată joc de parlamentari. S-a pus capră, după cum îi spune şi numele, preşedintele Comisiei, Dorel Căprar, care a invitat presa afară înainte ca ministrul şi gradaţii să apuce să spună mai multe prostii. Câteva, totuşi, le-au scăpat.

Carmen Dan are probleme în a armoniza două acţiuni contradictorii de-ale sale: a adus în Piaţa Victoriei efective uriaşe de jandarmi şi de personal medical, ca şi cum cum chiar se aştepta la incidente majore, dar a omis să convoace Centrul Naţional de Conducere a Acţiunilor de Ordine Publică – adică comandamentul de criză înfiinţat tocmai pentru a gestiona situaţii grave de ordine publică – ca şi cum nu s-ar fi aşteptat la nimic deosebit.

Integral pe AdevărulComentarii

Cris Scuip pe PSD cu scârbă. Dar cu aceeași scârbă scuip pe toți fariseii care pretind că apără legea dar faptele lor sunt ilegale. Ce-i atât de greu de priceput că vreau să respectăm cu toții LEGEA?

22 august 2018 20:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.