Ne-am fi bucurat ca astăzi să vă anunțăm că avem o nouă autostradă, dar mai trebuie, conform ultimelor informații, să așteptăm încă două săptămâni. Până atunci, facem o scurtă trecere în revistă a celor mai importante lucruri pe care trebuie să le avem în vedere atunci când vorbim despre Autostrada București - Ploiești. Pe tronsonul Moara Vlăsiei-Ploieşti costul unui kilometru e de 7 milioane de euro, în timp ce tronsonul Bucureşti-Moara Vlăsiei un kilometru costă 8,2 milioane de euro.

Cei 60 de kilometri de autostradă, începuţi în 2007, au costat până acum bugetul de stat, peste 400 de milioane de euro. O putem numi "autostrada nr. 15". Termenul initial pentru darea in funcțiune a autostrăzii fusese 15 decembrie 2011. Ulterior, oficialii vehiculasera data de 15 aprilie, pentru ca, la începutul anului, să fixeze data de 15 mai. Singura secțiune finalizată complet încă de la finele anului trecut este cea construită de Spedition UMB – în jur de 15 km dinspre Ploiești.Integral pe CapitalComentarii

Ce trebuie să știm? Că NU va exista nici o taxă de autostradă! Deoarece pe autostradă se circulă cu viteza maximă admisa, pentru a se scurta timpii de mers și a se descongestiona traficul, nu se stă la cozi kilometrice blocând traficul pentru a se plăti o taxă idioată inventată de PD-Lepre! Asta trebuie să știm! Punct!

15 mai 2012 8:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.