Fostul ministru al Muncii Sebastian Lăzăroiu a comentat marţi atitudinea lui Victor Ponta în cazul scandalului iscat de plagiatul fostului ministru al Educaţiei Ioan Mang. Ponta suferă de sindromul celui care le ştie pe toate, a declarat Lăzăroiu la B1 TV.

"Victor Ponta merge pe urmele înaintaşului său. Ultimul premier pe care l-a avut PSD-ul a fost Adrian Năstase, de la care domnul Ponta are multe de învăţat dar nu le-a învăţat pe alea bune" a spus Lăzăroiu.

Ponta nu avea de unde să ştie de plagiatul lui Mang, dar a continuat să-l apere, deşi "nimeni nu i-ar fi reproşat nimic" dacă spunea că nu ştia despre lucrările plagiate, a explicat invitatul.

"E chestia asta pe care a avut-o şi Năstase: 'Eu nu pot să greşesc, eu sunt Mafalda, eu trebuie să ştiu tot despre toţi oamenii.'"

Integral pe România LiberăComentarii

alice cine zice de mafalda ? lazaroiu ????

16 mai 2012 12:37

ha,ha Lazaroiule esti ridicol ! Dupa ce ai stat cate 3 zile pe unde ai fost pus de * competent* ce esti mai faci si judecati de valoare.Daca nu esti si fudul parca nu esti ...destul.

16 mai 2012 9:05

dodo Lazaroiu asta vorbeste care prin presiuni politice asupra judecatorilor a manevrat o gramada de procese la brasov. Un jeg ordinar.

16 mai 2012 8:49

CONSTANTIN DOMNULE LAZAROIU! POATE NU A-TI AFLAT S-A INVENTAT:LAMA DE RAS, SAPUNUL SI PASTA DE DINTI. VA ROG FOLOSITILE ,AVETI MARE NEVOIE DE ELE.

16 mai 2012 8:13

colegii Ba incompetentule ,nu ai facut pureci in nici-un loc pe unde tea pus Basescu!

16 mai 2012 6:35

EU Cine dreaq il mai asculta pe caricatura asta ? Cacanar nenorocit !

16 mai 2012 6:10

val Omida Lazaroiu a aparut la RL. A inceput sa scoata din ce in ce mai multe timpenii. Se pare ca el este purtatorul de "idei" al Javrei Ordinare. Daca Mang a gresit, Ponta l-a inocuit. PDL-eprele incearc sa discrediteze fara mare succes alianta care i-a debarcat. Ma uit ca acesti sobolani, ca si M Macovei cauta sa alature persoane mai mult sau mai putin discreditate public (Vintu, Patriciu, Voiculescu, acuma Mang,etc), cu persoane din conducerea aliantei pe care nu stiu, s-au nu au motive sa le critice s-au sa le gaseasca "bube".

15 mai 2012 23:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.