Preşedintele Klaus Iohannis lansează, miercuri, ora 17.00, la Palatul Cotroceni, în dezbatere publică rezultatele proiectului "România Educată", iniţiat de şeful statului, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Proiectul "România Educată" reprezintă cea mai amplă şi de durată consultare publică desfăşurată până acum în domeniul politicilor publice din educaţie, potrivit unui comunicat de presă al Preşedinţiei remis MEDIAFAX.

Sursa citată mai spune că la dezbatere au participat peste 10.000 de persoane, iar la elaborarea documentelor lansate cu această ocazie au contribuit peste 60 de instituţii publice, organizaţii neguvernamentale şi reprezentanţi ai actorilor din domeniu. Demersul "exprimă dorinţa Preşedintelui României ca fiecare român să aibă ocazia de a contribui la proiect".

Integral pe MediafaxComentarii

Relativul absolut Face si J-ul greseli gramaticale, mai urmariti ce a zis aseara. Nu trebuie bagat in seama cu "proiectul" lui. Mofturi...

6 decembrie 2018 18:07

@Viorica Păduchi... Și ce vreai, bă boule, să fi făcut în câteva luni de guvernare? Cioloș, cu al lui guvern-zero, ce-a făcut?! Crezi că a avea cea mai mare, sau a doua mare creștere economică din UE este chiar de ici de colo? Creșterile de salarii și de pensii sunt mai rele decât tăierile lui Basescu? Ce poți să faci într-o țară jefuită și de hoții interni, dar, mai ales, de multinaționale? Ce poate să facă mai mult când i se pun tot felul de „tălpi” de către Iohannis și liota sa de securiști din serviciile secrete și din porkuratură? De partidele de opoziție, hai să zicem că își îndeplinesc rolul firesc de a cenzura majoritatea să n-o ia razna, urmând să-l sprijine, totuși, în chestiunile de interes național, dar ce te faci cu președintele și serviciile care joacă în tabăra trădătorilor de țară? Câștigați voi alegerile, să fiți sănptoși, și să vedem ce-i poate pielea și mintea lui Ludovic Orban ca priministru. Mă tem însă că imi pierd vremea să argumentez ceva unui idiot care asociază numele unei femei rezonabile, curate și harnice cu păduchii lați! Porc mizerabil ce ești!

6 decembrie 2018 10:09

Sandu IOHANIS SI USR-CIUMA NEAGRA E

6 decembrie 2018 9:06

Doru Nenea Klaus IOHANIS vă rog să acceptați și cererea mea de înscriere în cadrul proiectului ”România Educată”. Nădăjduiesc că o să ne învățați cum putem să dobândind 6(șase) case.

6 decembrie 2018 8:40

Viorica Paduchi-Lati Dancila Eficienta Veoricai: 102 miiliarde de euro datorie pt a plati pensii nesimtite, ZERO KM DE AUTOSTRADA, metroul Drumul Taberei stagneaza. Pe ultima bucata de autostrada in lucru de 20 de km lucrari de mantuiala, dar guvernul inchide ochii. Centura Bucurestiului, etc. Esti imbecil de-a dreptul.

6 decembrie 2018 7:36

@Viorica Păduchi... Mă idiotule, află că „Veorica”, cum îi ziceți voi, este o femeie deșteaptă și eficientă ca primministru. O atacați pentru lucruri minore deoarece nu aveți ce-i reproșa nimic pe linie de cinste și corectitudine. Uitați-vă, idioților, la bârna din ochiul vostru nimeni altul decât prezidentul Iohannis, un hoț ordinar, un escroc imobiliar, un mărginit la minte și uscat la suflet, un trădător de țară și un antiromân. Mai nou, ne dăm seama că nu este numai un sabotor al intereselor românilor prin „tălpile pe care le pune guvernului și democrației, in general, dar merge cu ura și cu ghiolbănia până la a sabota si UE, prin încercarea de compromitere a președinției românești a UE. Te crucești, pur și simplu, de ce este în stare acest individ cretin, mărginit, bolnav mintal și de o lăcomie incredibilă!

5 decembrie 2018 22:06

Viorica Paduchi-Lati Dancila Orice om ii e frica de romani educati. Ei nu voteaza P$D!

5 decembrie 2018 19:22

alupigus Romania educata de catreJohannis pentru a fura case cu acte false !!! Etnicul german dusman al romanilor , ipocrit , demagog si mincinos notoriu , este mai penal decat toti cei pecare el ii denumeste in acest mod , el este adevaratul penal al Romaniei si cel care se opune cu inversunare de doi ani la imbunatatirea vietii romanilor , impreuna cu serviciile obediente !

5 decembrie 2018 18:25

v Ghiolbanis si-a facut un intreg program de educatie. Cred ca la virsta asta nu se mai prinde nimic bun de el, tot ranchiunos, razbunator, etc va ramine. Problema ramine la cei care l-au votat sa se trezeasca si sa-i vada caracterul adevarat.

5 decembrie 2018 15:54

Bulibasha Ecce Kurrupt tu poti fi reperezentat numai de Regele Cioaba pacat ca nu mai traieste. Ai scoala mare, se vede dupa vocabular.

5 decembrie 2018 15:14

Da, să-i educăm pe români cum să obțină 6 (șase) case din meditații. Iar cea mai bună meditație este meditația transcendentală, care musai să se încheie cu un banchet cu urină. Vine pe urmă meditația securiștilor și porcurorilor asupra căilor și mijloacelor de consolidare a statului mafiot. T. Băsescu

5 decembrie 2018 14:14

Ecce Kurrupt, gaozar dragnist, ventilator cu cacat platit de ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti Mai Ecce Kur rupt, repetent a fost Dragnea al tau ale carui fecale le inghiti. Esti atat de imbecil ca doar moartea te va linisti.

5 decembrie 2018 13:43

hopa, hopaaaa ..... uitați-vă ce ”educat” este dl. Ducu Rinciog După proverbul ”prostul nu este prost destul, dacă nu este și fudul”, dl. Ducu Rinciog începe o propoziție cu literă mică .... Probabil că se numără printre ”educații” lui Iohanis (Bot, Sandy, Didi, Angi .....s.m.d.).

5 decembrie 2018 13:25

Viorel Gabor Ce dracu "Romanie Educata" sa avem noi,romanii cand i3sin cu Madama Pri-Ministra Dancila in lume pe care multzi striga dupa ea cu apelativul "Analfabeta" sau "Proasta satului din fruntea statului..."si avem al 2-lea si al 3 -lea demnitari in fruntea statului, Tariceanu si Dragnea cu probleme de penali infractori...de avem doar programul de "Romania Gratziata si Amnistiata"...

5 decembrie 2018 13:11

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică Klauss Arianus Repetentus Faecalis lansează orificial proiectul România Educacată... El dorește să dea lecții fiecărui român de la catedra cea mai înaltă, evident apoi să verifice dacă ne-am făcut temele de case și eventual să dea și niște meditații celor care nu înțelege că care ecce treaba și face greșeli elementare. Profesorul ecce deranjat în special de cei care face dezacordul între căcat și mâncat. El și-a exprimat în repetate rânduri dorința ca fiecare român să aibă ocazia să șadă cu el la masa tăcerii și să înbuce o felie de cozonac să prindă gustul educacației și să nu rămână analfabet.

5 decembrie 2018 13:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.