Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat duminică, la Brăila, că PSD ar fi cel mai pro-european partid din România.

Partidul Social Democrat este cel mai pro-european partid, întrucât liderii acestuia au fost primii care au vorbit despre necesitatea ca România să fie primită în UE, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, cu prilejul prezenței sale, duminică, la ședința filialei județene Brăila a PSD.

Integral pe România LiberăComentarii

Victor Auzi Cocoană...pe unde treci matale și iarba se usucă....Minți cum respiri...Cică facem anul ăsta 180 Km de autostradă și fostul vostru PSD-ist Ministru al Transporturilor, Șova zice că nu-s deschise șantiere decît să acopere decît vreo 50 de Km. în 2019...A-i falimentat în tinerețe Fabrica de Cosmetice Magic de vreo 600 de femei au luat calea șomajului...Cînd erai Ministra Mediului am luat Infrigementul de la UE pe seama Gropilor de Gunoi neecologizate....Atunci în domnia ta la Ministerul Mediului a fost aplitudinea cea mai ridicată de defrișare a pădurilor din Romania...Cu fondurile eropene ai dat chix de si una de-a voastra PSD-istă Corina Crețu era nemulțumită....Mințiți cum rspirați...și prostiți pe cine vă mai crede !!!....

17 martie 2019 19:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.