În cadrul evenimentului Dining Guide Food Show de la Budapesta au fost anunţate cele 10 finaliste ale concursului care va da, la sfârşitul anului, numele celui mai bun restaurant din Europa Centrală şi de Est.La concursul realizat de revista gastronomică Dining Guide au participat mai multe restaurante din regiunea balcanică. Procesul după care au fost alese finalistele a fost destul de elaborat – acestea au fost mai întâi propuse de expert gourmet din ţara respectivă şi apoi testate de un juriu internaţional care le-a notat în funcţie de calitatea ingedientelor, tehnologia şi creativitatea din bucătărie, ambianţă, prezentare şi servicii.
Lista include nume ca Enoteca Uno din Sofia, Bulgaria, La Degustation Boheme Bourgeoise din Praga, Valsabbion de pe coasta adriatică a Croaţiei, La Rotisserie din Varşovia, Chateau Visz din Ungaria, Zaplet din Belgrad, Camouflage din Bratislava, Pri Lojzetu din Slovenia şi Muzedechanga din Istanbul.

Integral pe Ziua VecheComentarii

alina Romania?imbecili

27 iulie 2012 7:18

x Ce tot comentati atat de Bucuresti? Nu va place nu mai veniti. Am mancat la fel de scump sau de ieftin si de bun si in Bucuresti, si in Cluj si in Moldova la pensiuni. Nu am observat mari diferente. Poate nu stii tu unde sa intri si te duci ca un figurant parlit sa iti incerci norocul la restaurante de fite. Acolo tocmai asta e ideea: intri ca iti permiti nu ca au sarmale ieftine. Pricepi? Vrei superba locatie si preturi normale pentru ce ofera? Intra in Caru cu Bere de exemplu.

2 decembrie 2011 12:00

vatel pastorel heritage al tiganoiului de paturiciu ? un kkt !

1 decembrie 2011 20:39

elena Si cel din Romania????????????????????

3 noiembrie 2011 9:01

bucale bucale In jumătate din restaurantele din România se mănâncă de două ori mai bine ca în crâșmele cu figuri în c*r din Bucale unde-ți lași și pielea de pe tine ca notă de plată.

3 noiembrie 2011 8:55

avadanei Restaurantul Heritage din Bucuresti este, -a fost- ales de mancaciosii gurmanzi dela Buda-Pesta, drept # 1 al bucurestilor

30 octombrie 2011 21:43

x si care freza voastra de imbecili este cel din romania?

28 octombrie 2011 18:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.