Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Botoşani, că românii nu trebuie să mănânce produse agroalimentare mai proaste decât cele din Vest pentru că nu sunt cobaii Europei şi copiii românilor nu trebuie să fie „ghiftuiţi” cu legume şi fructe, care ar fi „otrăvite”, având în vedere că acestea conţin chimicale.

Dragnea a declarat, în discursul ţinut cu prilejul alegerilor pentru Organizaţia Judeţeană a PSD Botoşani, că România nu trebuie să fie tratată ca o ţară de mâna a doua şi că este nevoie de euoparlamentari care să se bată pentru drepturile ei.

Integral pe Digi24Comentarii

Cristi - Dragnea vorbeste pentru masa mare de dobitoci, care pun botul la populisme de joasa speta. Orice tara civilizata, deci teoretic si Romania, are organisme specializate de verificare a calitatii produselor importate. Aceste organisme au obligatia si responsabilitatea sa opreasca orice produs tratat cu chimicale in exces. Si sa fim seriosi, din pacate producatorii autohtoni folosesc ei insisi chimicale la greu, deoarece nu sunt deloc consiliati in ceea ce priveste cantitatea ce trebuie utilizata. Dobitocul de Dragnea latra exact la cei care contribuie in buna masura la bugetul din care se adapa.

19 aprilie 2019 19:14

Annebunit dracnea! Doamne , annebunit penalul! asta ne scote din lumea civilizata si ne-arunca-n lumea treia! Pentru el si gaska lui de HOTI este tot ce-si doreste. Ce Lege,ce justitie, ce UE...Sa-l lase pe el sa fure, sa nu dea socoteala si sa ramana stapan. Romanii, sclavi pe plantatie.

19 aprilie 2019 18:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.