Frigul şi vântul uscat îţi pune la mare încercare pielea, de aceea ai nevoie de o îngrijire specială care să o hidrateze, să o revitalizeze şi să îi redea fineţea. Iată cinci arme redutabile în lupta cu frigul.

Începe ziua cu o cană de apă, nu de cafea

În fiecare dimineaţă, cum te-ai dat jos din pat, bea mai întâi o cană cu apă la temperatura camerei, în care poţi adăuga o linguriţă de miere. În timpul nopţii te deshidtratezi, aşa că o cană de apă băută pe stomacul gol te va rehidrata pâna la nivelul epidermei.

Alege crema potrivită

Dermatologii recomandă ca, o dată la şase luni, să-ţi schimbi crema de faţă. Există riscul ca pielea să se obişnuiască cu ingredientele şi să nu mai obţii efectul dorit. Aşa că iarna, pentru o bună hidratare, alege cremele mai grase, care conţin vitaminele A, C şi E deoarece conţin factori de protecţie contra frigului.

Foloseşte fondul de ten- cremă

Dacă tenul tău este extrem de uscat, va fi extrem de fericit cu un fond de ten cremă. Ingredientele emoliente îi vor oferi un plus de hidratare şi de nutriţie care vor completa efectul cremei de zi pe care o foloseşti. Cantitatea mare de elemente hidratante şi nutritive pe care le conţin influenţează culoarea pigmentului. Cel mai bine este să le aplici cu un buretelul umezit într- un strat subţire.
Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.