Preşedintele Traian Băsescu își dorește ca de ziua lui să aibă parte de multă liniște și își îndeplinește singur această dorință luându-și o zi liberă de la șefia țării.

Șeful statului a explicat că la împlinirea celor 60 de ani vrea să fie liniștit și este convins că de asta va avea parte.

"Linişte. Şi ceea ce îmi doresc o să şi am, adică mâine nu vin la serviciu", a declarat președintele, potrivit Antena3.
Integral pe LibertateaComentarii

niculina Ce-ti doresc eu domnule Basescu?Sa nu mai scapi in veci de lacrimi in ochii matale si copiilor matale, pentru batjocura si jaful pe care l-ai facut si pentru oamenii pe care i-ai omorat. Sa nu ai liniste in veci si sa te tarasti ca un sarpe pentru tot necazul in care ai infundat aceasta tarisoara; sa scapi de blestem NUMAI atunci cand tu, ai tai si teroristii tai o sa inapoieze romanilor tot ce ati furat.

3 noiembrie 2011 23:35

Petrica din Brestea Nici o data , Iliescu , sau Constantinescu , nu ar avea curajul sa-si asume o asemenea Responsabilitate ,cu cea de azi , la intalnirea cu reprezentantii Justitiei .Va felicit Domnule Presedinte TRAIAN BASESCU ! . Le-ati spus-o ...verde in fata .Va urez la MULTI ANI ! .

3 noiembrie 2011 22:46

MIHAI si revin.... CEEA CE MA BUCURA SI MAI MULT ESTE FAPTUL CA DUPA DISCUTIA DE ASTAZI CU MADAMELE MAGISTRAT, SIGUR , IN PROPORTIE DE 80% DIN ELE, IN URMA URECHELII PRIMITE, VOR INTRA LA MENOPAUZA, ASTFEL CA VOM FI SCUTITI DE URMASHI INTARZIATI CU APUCATURI CA ALE "MAMEI LOR...." !!!!!

3 noiembrie 2011 17:41

MIHAI BRAVO TRAIANE, LE-AI TRAS-O-N FIZIC DE LE-AU SARIT CAPACELE.... MAGISTRATURA DIN ROMANIA A AJUNS SA FIE STAT IN STAT. PROBELEMELE HORMONALE ALE MADAMELOR MAGISTRAT( A SE VEDEA DICTIA LUI PIVNICERU, CA EXPRESIE SI CONSECINTA HORMONALA), AU FACUT DIN ROMANIA UN STAT DEZAGREABIL UNIUNII EUROPENE. ORI EU SUNT SATUL DE PIVNICERU SI SLEAHTA EI !!!

3 noiembrie 2011 17:38

Alergic la neamuri proaste Ce isi doreste nemernicul de ziua lui am aflat din presa. Ce imi doresc io, de ziua mea: o Romanie fara basescu. Sa traiti bineeeeeee !

3 noiembrie 2011 15:53

alice si eu ii doresc multa liniste, undeva departe, departe, la pensie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 noiembrie 2011 15:47

stiu eu ..ce-si doreste domnul presedinte. domnul presedinte este o persoana deosebit de modesta. nu are ambitii personale, nici vise de marire. singura dorinta pe care o are in momentul de fata esta inca unul, ori poate doua-trei mandate la cotroceni.

3 noiembrie 2011 15:38

romania_suparata Sa aiba linistea pensionarilor de care-si bate joc guvernul de incapabili si sarlatani pe care-l tuteleaza!!!Cum isi permite sa-si ia liber???Asta-i chiar mai presus de lege!!!!

3 noiembrie 2011 15:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.