Bătaie de joc la adresa pensionarilor, reclamă noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru: unii dintre ei au ajuns să aştepte şi cinci luni pentru a-şi primi drepturile, spune ministrul, care a mers vineri în control la o Casă de Pensii, în urma reclamaţiilor primite de la cetăţeni.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, consideră că pensionarii sunt trataţi cu aroganţă şi cu lipsă de respect de angajaţii Caselor de Pensii şi dă asigurări că va încerca să găsească în cel mai scurt timp soluţii pentru a li se asigura servicii de calitate şi pentru a se reduce termenul de procesare a dosarelor de pensii cât mai aproape de cel prevăzut de lege, respectiv 45 de zile.

Ministrul Muncii a făcut aceste declaraţii la scurt timp după finalizarea unui vizite efectuate la Casa de Pensii a Sectorului 6 Bucureşti, după ce a primit mai multe sesizări de la pensionari privind întârzieri în calculul pensiilor.

Integral pe CapitalComentarii

Bogdan Ungureanu. Sper ca Violeta Alexandru să se ducă să le sugă poolla la directorii Caselor de Pensii, ca aceia saticăfuți fiind, să-i oefere și ei satisfuckție și să-i dea de cap lu problema. Cu respect, ”redacția”

9 noiembrie 2019 21:46

Ion Fiti sigur ca cei cu pensii nesimtite, primesc pensiile la timp ! Dupa ce pensionarii au votat PSD acuma sunt tratati cu arooganta sau nu sunt bagati in seama.

9 noiembrie 2019 13:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.