Institutul de Medicină Legală a trimis anumite probe Institutului Naţional pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei, din Măgurele, pentru a fi analizate de specialişti, iar rezultatele sunt unele revelatorii.

Se pare că cercetătorii au analizat probele fără să ştie de unde provin acestea iar interpretarea rezultatelor a fost făcută de un alt grup de specialişti.

Potrivit acestora, în structura oaselor care au fost prelevate din lizieră, a fost identificat titaniu, potrivit capital.ro.
Acesta este un element chimic care contribuie la întreţinerea arderii şi ar fi ajuns în structura oaselor după ce Gheorghe Dincă ar fi aruncat în butoi: telefoane, încărcătoare, plăci de bază de calculator etc.

De asemenea, specialiştii au descoperit în urma analizării oaselor din lizieră şi particule provenite de la cârpe înmuiate în motorină, vaselină, carton bitumat, polistiren şi haine. Acelaşi tip de particule a fost identificat şi pe oasele provenite din butoi, despre care antropologii sunt de părere că provin de la un alt corp carbonizat.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.