Medicii de familie din Timișoara reclamă faptul că nu le-au fost comunicate proceduri punctuale de urmat în cazul în care în cabinete li se prezintă pacienți cu simptome de coronavirus sau cu suspiciuni. În cazul ipotetic în care un astfel de pacient merge la medicul său de familie, ce credeți că presupune procedura standard? E aproape hilar.

Miercuri seara în România a fost confirmat primul caz de persoană infectată cu coronavirus. În ședința Comitetului de Urgență de la nivelul Prefecturii Timiș, miercuri, șefa Direcției de Sănătate Publică (DSP), Cornelia Cismaș – Malac a declarat că a transmis către toți medicii de familie proceduri clare legate de ce au de făcut aceștia dacă ajung să se confrunte cu un caz de coronavirus.

Toate informațiile care au fost transmise prin e-mail medicilor sunt disponibile și pe pagina de internet a DSP, astfel că oricine are răbdare le poate studia. Sunt multe generalități. Inclusiv descrierea bolii, ariile de răspândire. Și mai sunt metodologii actualizate.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.