Numărul de decese cauzate de coronavirus în Statele Unite a crescut joi la 12. Alte 53 de noi cazuri au apărut în toată ţara, epidemia ajungând şi în Colorado, Tennessee, Texas şi San Francisco.

Un elicopter a transportat kituri de testare către nava de croazieră aflată în largul coastei Californiei, căreia i s-a interzis să acosteze în San Francisco, după ce cel puţin 35 de persoane au dezvoltat simptome asemănătoare gripei la bordul navei, care a fost legată de alte două cazuri confirmate de COVID-19.

Douăzeci de cazuri noi de virus au fost confirmate în King County, Washington, au declarat oficialii din domeniul sănătăţii, ceea ce a adus totalul din zonă la 51, cu 11 decese. Un singur deces a fost înregistrat în California. Multe dintre cazurile din statul Washington se leagă de o unitate de asistență medicală din Kirkland, suburbie a oraşului Seattle, conform Mediafax.

Google s-a alăturat joi Amazon.com, Facebook şi Microsoft şi a reccomandat angajaţilor din zona Seattle să lucreze de acasă, după ce unii au fost infectaţi cu coronavirus. Recomandarea companiei va afecta peste 100.000 de persoane din zonă.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.