FCSB, măsură fără precedent în istoria clubului. Clubul de fotbal și-a suspendat activitatea. FCSB avea programate antrenamente şi în această săptămână, de luni până sâmbătă.

Recent, jucătorii roş-albaştrilor au fost trimişi acasă pentru a se evita infectarea cu COVID-19.

„Am oprit tot până la noi ordine. Sănătatea este mai presus de orice. Băieţii vor avea liber. Nu este de joacă. Vom sta şi noi sa vedem ce decizii vor lua cei din Guvern şi preşedintele României. Am înțeles că acum se lucrează la decretul pentru starea de urgenţă. În momentele astea jucătorii mei trebuie sa se ferească de acest virus şi trebuie să aibă grijă de familiile lor”, a afirmat Gigi Becali, la ProSport.

Celelalte echipe din Liga 1 şi-au trimis acasă jucătorii imediat ce Federaţia Română de Fotbal a anunţat suspendarea campionatului şi a recomandat încetarea antrenamentelor. „Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile până la data de 31 martie 2020“, preciza forul, printr-un comunicat, încă din 12 martie.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.