Preşedintele Klaus Iohannis susține o declarație de presă, după ce ministrul Sănătății Victor Costache și-a anunțat demisia din funcție, în contextul crizei generate de epidemia de coronavirus. Este de așteptat ca președintele să anunțe că a semnat decretul de numire a noului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru.

Principalele declarații ale președintelui Klaus Iohannis - Am luat act de demisia domnului Costache și am semnat decretul de numire a domnului Nelu Tătaru de numire în funcția de ministru al Sănătății. - Nelu Tătaru va depune jurmântul în această seară. - Începând cu ora 17 voi participa la o videoconferinta cu membrii consiliului european dedicata masurilor legate de combaterea efectelor pandemiei COVID 19

În cursul zilei de joi, premierul Ludovic Orban a anunțat că va transmite președintelui României demisia lui Victor Costache din funcția de ministru al Sănătății, pentru ca șeful statului să emită decretul de revocare. Ludovic Orban a precizat că va propune numirea lui Nelu Tătaru în fruntea Ministerului Sănătății.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.