Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri, că a instalat manager militar la spitalul din Deva. Oficialul a spus că situaţia este dificilă, dar nu ca cea de la Suceava. ”Nu există circuite, iar cele care există nu sunt respectate”, a spus Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri, la ieşirea din sediul Prefecturii Hunedoara, că a decis instalarea unui management miliar la spitalul din Deva. „Nu este încă situaţia de la Suceava, am avut un management care nu a făcut faţă. Am instalat un management militar. La spitalul din Deva nu există circuite.

Trebuie să vedem ce se întâmplă cu personalul din spital. În acest moment vom testa tot ce înseamnă personal medical. Va fi un regim seminstituţionalizat. Personalul medical va merge la hotel, după ce va ieşi din schimb. Vom avea o discuţie cu fosta echipă. În 3 – 4 săptămâni vom putea reveni la management civil. Deva rămâne Spital Covid. Nu pot spune că cineva şi-a făcut treaba”, a declarat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.