Comisarii de la Protecția Consumatorilor Constanța au efectuat un amplu control la firma de catering care asigură produsele alimentare pentru persoanele aflate în carantină la hotelul Flora din stațiunea Mamaia, aplicând amenzi de 13.000 de lei pentru mai multe deficiențe găsite în blocul alimentar.

Potrivit Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța, în cadrul controlului operativ efectuat la agentul economic S.C. Black Wave Center SRL, din Constanța, au fost constatate mai multe deficiențe. Între acestea, au fost descoperite mezeluri cu termenul de consum expirat, precum și carne de porc și pui, pește, burgeri, perișoare fierte, cremvurști fierți, care erau puse în congelator deși fuseseră cumpărate în stare refrigerată.

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au dispus remedierea deficiențelor constatate, precum și măsuri de achiziţionare de echipamente termoizolante, în vederea transportării preparatelor culinare către consumatori, în condiţii optime ṣi sigure.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.