Într-un interviu pentru revista Tango, vedeta de la Prima TV a dezvăluit câteva dintre cele mai intime gânduri ale sale.

Andreea Raicu se numără printre cele mai frumoase şi cunoscute femei din România, însă celebritatea nu înseamnă neapărat şi fericire. De curând, după o perioadă de cinci ani, prezentatoarea s-a despărţit de iubitul ei Tudor Chirilă.

Vedeta de la Prima TV este din nou o femeie singură şi susţine că întotdeauna marile iubiri au final trist.

«Când întâlneşti o mare iubire, trăieşti intens fiecare clipa în parte. Nu gândeşti raţional, nu-ţi faci calcule. O mare iubire e însoţiţă întotdeauna de o poveste de dragoste aparte şi tocmai de aceea e şi greu s-o uiţi sau s-o înlocuieşti, atunci când se termină. Din păcate, asta-i soarta marilor iubiri: au finaluri triste. Happy-ending-uri sigure au doar filmele de la Hollywood.

Andreea spune că a iubit de mai multe ori, dar nu ştie dacă a întâlnit până acum dragostea adevărată.

«Până acum am trait cel puţin o poveste de dragoste foarte frumoasă. Nu pot spune cu certitudine că a fost marea iubire. Va trebui să mai treacă timp până când voi simţi nevoia să analizez şi să trag linie . Eu nu pot trăi fără dragoste. Mi-e greu sa le înţeleg pe cele care au renunţat să o caute, dar cred că au ajuns aici după o mare dezamăgire sau după o viaţa foarte grea. Dar e foarte trist cind se intimpla asta», a povestit Andreea pentru revista Tango.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.