Stratul de zăpadă are, în unele zone, chiar și cinci metri pe Transfăgărășan, iar autoritățile au început operațiunea de deszăpezire, însă atrag atenția că circulația este strict interzisă și extrem de periculoasă până pe 1 iulie 2020.

"A început de câteva zile operațiunea de deszăpezire a DN7C Transfăgărășan, pe tronsonul Bâlea Cascadă - Bâlea Lac. Deocamdata se lucrează la eliberarea unui sens de circulație pentru a permite mai ușor accesul utilajelor în zonele unde stratul de zăpada depășește chiar și 5-6 metri.

Menționăm că în conformitate cu normativele în vigoare circulația pe toată lungimea DN7C - Transfăgărășan de deschide în data de 1 iulie.

Până atunci circulația pe tronsonul cuprins între Bâlea Cascadă (județul Sibiu) și Piscul Negru (județul Argeș) este strict interzisă și extrem de periculoasă din cauza căderilor de pietre și a avalanșelor.

Cei care doresc sa viziteze zona Bâlea Lac până atunci pot circula cu mașina până la Bâlea Cascadă și de acolo pot folosi telecabina", se arată într-o postare a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov pe Facebook.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.