Premierul Ludovic Orban a afirmat că va solicita grupurilor parlamentare ale PNL ”să investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului”.

”Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului, de a o demite pe Renate Weber care nu se comportă ca Avocatul Poporului, pentru a numi, în sfârşit, un avocat al poporului care să acţioneze în conformitate cu Constituţia şi în interesul cetăţenilor români”, a afirmat premierul, conform Ştirile Kanal D.

Acesta a făcut referire la acţiunile din ultima perioadă ale Avocatului Poporului, cuminând cu atacarea la Curtea Constituţională a legii pentru impozitarea pensiilor speciale.

”Avocatul Poporului nu mai este de mult Avocatul Poporului. Renate Weber s-a comportat ca avocatul celor care au încălcat legea în perioada epidemiei şi au pus în pericol sănătatea celorlaţi prin nerespectarea regulilor.

Integral pe România LiberăComentarii

Muie Tariceanu Foarte bine faci Orban aceasta bufnita a lui Tariceanu nu merita acest post,,e o jigodie ordinara care danseaza cum ii canta seful Tariceanu,,,

19 iunie 2020 13:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.