Secretarul de stat în Ministerul de Interne a vorbit la Digi 24 despre majorarea numărului de cazuri pozitive cu coronavirus. Șeful DSU i-a avertizat pe cei are i-au în derâdere acest virus.

„Aceste cazuri există, cine nu crede, să caute pe cei care s-au externat și care erau simptomatici. Să spună ei cum s-au simțit când erau în spital. Am văzut în ultima perioadă, unele televiziuni au arătat interviuri cu oameni care au zis clar: n-am crezut și uite că am ajuns și intubat.

Atât de greu vorbeau, respirau greu. Asta nu se înțelege, nu e o gripă obișnuită. Acolo treci prin ea, te vindeci, ai plecat, majoritatea trec prin gripă foarte simplu. Aici vedem că la majoritatea lasă sechele, lasă sechele pulmonare serioase”, a precizat secretarul de stat.

Integral pe CapitalComentarii

xyz Vedem pe strazi, in parcuri, in mijloacele de transport, in magazine, cetateni tineri si mai putin tineri, cu comportament nesimtit si idiot: fara masca, cu niste zdrente de masti murdare atarnate de gat, palavragesc gura-in-gura, maini jegoase - mananca si infuleca patiserii. Urmatoarea luna/perioada va umple spitalele cu boii astia bolnavi, sau, pompele funebre se vor imbogati. Urgent, starea de urgenta !

27 iunie 2020 11:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.