Florin Cîțu susține că PNL a câștigat încrederea investitorilor. Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook al ministrului Finanțelor!

”Încredere

INCONTESTABIL!

Am castigat încrederea investitorilor în aceste guvern.

În luna iunie 2020 costurile cu plata dobânzilor au fost MAI MICI față de costurile plătite de guvernul socialist în iunie 2019. Am reușit aceasta performanță în mijlocul celei mai mari crize economice pentru economia globală.

Încrederea investitorilor în guvernul PNL înseamnă dobânzi mai mici pentru sume mult mai mari și cel mai imporant REDUCEREA cheltuielilor bugetare.

Luna iunie 2020 este o luna cu un rezultat financiar de excepție pentru această perioada îngrozitor de dificila prin care trece economia globală.

Revenierea în V a economiei rămâne scenariul de bază.

#RomaniiTrebuieSaStie”, spune Florin Cîțu.


Comentarii

Secundum artem! Băi Pulăre, tu ești nu numai un naiv, ești și idiot. Dacă tu crezi că boborul știe ce s-a întâmplat politic la nivel de administrație de stat și de guvern din 1990 până azi, îți spun eu Boule, NU știe, habar n-are nici cine a înglodat România în datorii pentru mai multe generații, așa cum habar n-are nici de ceea ce faceți voi acolo, reparând stricăciunile grave făcute de ăia dinaintea voastră. Dacă tu, Boule NU o să spui țării și națiunii cu detalii așa ca de la mură-n gură, o să luați muie curând la alegeri, pentru că boborul ăla mult și prost care e electoratul majoritar o să vă dea muie la vot. Spune Băi Boule, care era situația financiară a țării la momentul când voi ați preluat guvernarea, care era situația țării la momentul când guvernarea PSD și-a început guvernăreala pe care voi ați dat-o jos, dar mai spune și la tot omul, ca să știe tot omul de la badea Gheorghe de la coada vacii pân-la Ăl de Sus de la Cotroceni, ce a făcut fiecare guvernare din 1990 până azi referitor la înglodarea țării în datorii externe. Ai înțeles, Pulăre? Te fut în gură până-ți cade peruca aia de chel în devenire, Boule!

3 iulie 2020 6:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.