Liderul interimar PSD îl atacă pe premier și îl acuză că îndeamnă la anarhie atunci când le recomandă românilor să nu respecte decizia CCR privind izolarea în cazul suspiciunii de COVID-19.

„Orban devine toxic pentru România fiindcă începe să îndemne la anarhie. Domnule Iohannis, treziţi-l şi spuneţi-i că ţara nu e o crâşmă! Şeful Guvernului devine principala ameninţare la adresa stabilităţii statului în plină pandemie, după îndemnul aberant ca românii să nu respecte deciziile Curţii Constituţionale. Când era în opoziţie, Orban lăuda Curtea la orice verdict împotriva Guvernului PSD. Acum, când CCR spune Executivului PNL că a fost incompetent, judecătorii sunt practic învinuiţi pentru răspândirea COVID în România. De fapt, Orban poate fi acuzat că zădărniceşte ordinea constituţională şi statul de drept. Este un anti-model absolut şi le-o arată românilor cu insistenţă.”, a scris pe Facebook preşedintele interimar al PSD, citat de News.ro.

Integral pe România LiberăComentarii

Obărchelnerul de la ocna Rahova Interesant! Ăștia de la România Liberă de presă, îl tot citează pe acest Cur nebărbierit de Ciolacu, cel care se screme-n draci să creeze acolo între bucile internetului pă Feisbuci o altă vorbărie criticăcată despre guvernul PNL și ăla care-l conduce. Cum că cărciuma, cum că bodega, etc. Bine, să admitem că criticăcatul lui Ciolacu acolo între bucile internetului ar avea o oarecăcare pertinență, problema e că din PSD-ul ăla împuțit NU se mai poate scoate ocna și pușcăria din el, că acum fostul tartor și stabor al PSD sevește patria la ocna din Rahova, câlcând pe urmele și-n celulele unde a mai poposit de câteva ori și Adrian Năstase. Acum să fac și eu o paranteză, Băsescu chiar dacă arată și el ca un cur cu ochi, măcar e bărbierit la ten, pe când Ciolacu ăsta arată mai mult a aurolac și a om al străzii, sau om al bulevardului. Fără alte comentarii! Muie PSD!

5 iulie 2020 22:01

Muie Psd Tu vb alcoolistule,,prima data uitate la tine ce moaca de betiv ai,,apoi vb despre altul.,,cine te consiliaza in felul asta isi bate joc de tine..

5 iulie 2020 15:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.