Actualul primar al sectorului 3, Robert Negoiță, anunță că nu va mai candida din partea PSD la alegerile din toamna acestui an. Negoiță a publicat pe contul să de Facebook un mesaj prin care a anunțat că nu va mai fi candidatul Partidului Social Democrat la alegerile locale.

„După aproape 20 de ani de când am început aventura politică, dedicându-mi toate energiile și priceperea unui partid de a cărei ideologie m-am simțit întotdeauna cel mai apropiat, a venit astăzi momentul să închei acest capitol. Anunț public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

Integral pe GândulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Hopa a aparut Paulus dar in persoana lui Marius Ivanescu. Acum o sa avem parte de comentarii aiurea postate de acest retardat. Paulus posteaza niste comentarii de prostanac si schizofrenic fara legatura cu articolul. Doamne iarta-l pe pacatos. ELIA TISHBITE

7 iulie 2020 6:43

Marius Ivanescu Bine, bine, dar jidoafka Maxell Ghislaine, ea dece a fost saltata, proponita si bagata în fiare ?! Si euro-group-ul infractional EPB (Europa Pedofililor si Bulangiilor, n.m.) el ce zice la faza asta? Cu respect, MI

6 iulie 2020 23:44

Eugen Ti-ai platit datoriile de 20 milioane euro la buget, mai boschetar politic???? Iaca moralistu' unde era!

6 iulie 2020 21:05

Ipocrizie și fariseism la absurd Imbecilul ăsta de comunistoid, cică NU se mai regăsește, nu se mai poate nici căuta să se găsească, s-a pierdut complet și e pierdut nici el nu știe pă unde. Deci, politichia care e Mare Curvă, demonstrează că oamenii sunt fățarnici și numai niște fripturiști ordinari. NU mai există un anumit cod moral al politicianului, NU mai există loialitatea și crezul într-o doctrină politică, totul e imaginar și iluzoriu. Nu reușesc să înțeleg logica aia ilogică a partidelor politice de a accepta în rândurile lor toate Loazele care trădează gașca politică din care au făcut parte și se aciuiează la alte găști politice numai pentru a parveni politic, financiar, etc. Peronal, NU aș acorda nici un dram de încredere unui fariseu de teapa acestui împuțit care acum cică NU se mai regăsește. Or fi explicăcările ălea cu iepoca Dragnea care a păgubit cicăcare partidoiul stalinist dă la noi, problema e că o plecare NU e niciodată o soluție, e numai o modalitate de perpetuare a nemerniciei și a ticăloșiei. Muie imbecilului! Muie PSD!

6 iulie 2020 20:35

Florian Niculescu Nu conteaza din partea cui vei candida... esti acelasi om si ti-ai dat arama pe fatza. Prosti sunt cei care te vor mai vota!

6 iulie 2020 19:14

GG După modelul Chirică!?

6 iulie 2020 16:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.