În fluxul de ştiri politice a trecut neobservată decizia conducerii PSD de a susţine o dezbatere parlamentară pe Iniţiativa “Fără penali în funcţii publice,” acţiune care a poziţionat USR ca un partid fanion în lupta anticorupţie. Şi un adversar redutabil al PSD.

Situaţia e ieşită din canonul politic. Mişcarea pare surprinzătoare. Cunoscătorii fenomenului politic vorbesc despre două soluţii: ori Partidul lui Ciolacu vrea să îngroape definitiv tema, ori doreşte să lase USR fără „obiectul muncii.”

Dacă PSD vrea să se lepede de titulatura de “grup infracţional organizat,” prin preluarea temei de la adversarii săi, înseamnă că asistăm la o schimbare la faţă. Dacă îngroapă tema, e ca şi rezolvată. “Da, mersi, poporul nu vrea.”

Integral pe România LiberăComentarii

jorpalica Daca-si exclud,mafiotii,baronii,condamnatii ,cercetatii si amendatii mituitii,institutiile statului sa fie depolitizate,si sa elimine mincinosii ordinari ,ma inscriu in PSD.Iar astea sunt doar cateva deziderate.restul le-om rezolva cat va tine mandatul,cu seriozitate,coerenta corectitudine si responsabilitate pentru tot romanul ,harnic cinstit,gospodar si muncitor.Valabil pentru orice partid,care inca mai are fugiti din PSD,in partidul lor.Adica....TOATE.

8 iulie 2020 9:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.