Călin Popescu Tăriceanu va propune colegilor din Parlament ca instituţia să depună o plângere penală pe numele lui Ludovic Orban, fiind invocat faptul că premierul a îndemnat la nerespectarea legilor.

„Nu putem trece cu vederea derapajele în afara legii ale Primului Ministru Orban! Chiar dacă ocupă o funcţie înaltă, el nu este mai presus de lege, dimpotrivă, trebuie să fie un exemplu în respectarea ei! Recomandarea lui Orban către populaţie de a nu respecta deciziile CCR este o gravă încălcare a legii, a legii supreme, adică a Constituţiei. Această declaraţie nu este o scăpare, ci face parte din atacul concertat, fără ruşine, al PNL-iştilor la justiţie. Iar atacul lor la orice instituţie care nu le cântă în strună nu trebuie să rămână fără răspuns. Aşteptam o reacţie mai hotărâtă a CSM-ului, cum aş fi aşteptat măcar o ridicare de sprânceană din partea Comisiei Europene, dar pare că pentru aceste instituţii ce le este interzis unora, le este permis altora”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

Integral pe AdevărulComentarii

Hai să facem gălăgie! Moș Pulă Călin file de neveaste din poveste, s-a erectizat nene ditamai ca să-l plângă penal pe nenea premierul Ludovic. Câtă ipocrizie imbecilizantă emană acest căcat al politicii numit Tăriceanu. Păi, adicăcare PSD-ul și aliații lui împuțiți s-au opus măsurilor stricte de protejare a populației de virus pentru a nu mai muri lumea nevinovată, iar Tăriceanu are sculări de erecție de statură, nu erecții de sculă și face gălăgie. Adică, ce-i mai bine să lași lumea să-și facă de cap și să mai moară lume, sau să ajuți și să încerci să protejezi populația, adică ce face nenea premierul Ludovic și al său guvernoi? Muie Tăriceanu! Muie PSD!

8 iulie 2020 0:24

Mda! Tăriceanu ar mai vrea să aibă o erecție, moiv pentru care plânge penal la adresa lui Orban. Muie PSD!

7 iulie 2020 20:58

Bravo natie ! Tzigania conduce Romania.! Mergeti fratilor la vot si votati-i in continuare. Vedeti care sunt preocuparile zilnice si majore ale alesilor vostri ?

7 iulie 2020 12:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.