Google a lansat, sâmbătă, campania "Legalize Love", o iniţiativă care sprijină legalizarea în lumea întreagă a căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, informează huffingtonpost.com.

Potrivit site-ului Dot429.com, campania "Legalize Love" a debutat în Polonia şi în Singapore şi "se va concentra în acele zone cu culturi homofobe, unde există legi anti-gay". Campania va opera şi în toate oraşele din lume în care Google are o reprezentanţă oficială.

Google şi-a manifestat şi în trecut sprijinul pentru legalizarea căsătoriilor gay. În 2008, grupul american a înfiinţat un blog special, pentru a contracara amendamentul din California prin care autorităţile din acest stat american doreau să interzică mariajele între persoanele de acelaşi sex (amendamentul a fost adoptat).

În 2012, de Sfântul Valentin, Google a postat pe pagina sa oficială un logo dedicat căsătoriilor gay.


Comentarii

qwbdmwbntu qnFedq oumudakqolfi, [url=http://lubkndbbewdk.com/]lubkndbbewdk[/url], [link=http://uumgibeldrpm.com/]uumgibeldrpm[/link], http://uevctlphtqwv.com/

24 iulie 2012 22:38

van Cat de curand isi vor lansa si noul motto "Motorul de cautare care te f__e in c_r"

8 iulie 2012 20:02

Paul Parca au mai încercat figura asta si alte Giga-jigodii planetare, precum Bill Gates, Man Kakadonalds, Ford & Co si au luat-o în freza, nu? Eu de azi încolo trec pe alt motor.

8 iulie 2012 19:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.